onsdag 27 april 2016

Vad ska man ha på

Sig när man som i mitt fall buggar. Brukar köra på leggins och en tröja. Men då det är min "träning" så känner jag att jag inte vill vara likadant kläd när jag tränar som när jag är ute och dansar. Vad ska man då ha på sig?!
Satt och surfade runt på nätet härom dagen och hamnade på http://www.nordisktkosttillskott.com/ en sida som har en hel massa saker. Allt från; Bars,aminosyror, fettförbränning & viktkontroll. De hade lite träningskläder oxå, iför sig inte riktigt vad jag är ute efter MEN jag tänkte då har jag något när jag tar mina promenader oxå......för då blir det en mer känsla av "träning" än att jag bara går :-)
Hittade även protein pannkakor som jag ska beställa hem, tänker mig att det är lagom att äta när jag jobba kväll.
Något som oxå är kanon på .nordisktkosttillskott det är att det är FRI FRAKT!! Och det gillas, tummen upp på det!
Ska be grabbarna kika in på sidan och se om de "behöver" något till deras träning, de styrketränar ju båda två. Så de laddar verkligen för beach 2016.....deras mamma har lite mer lång siktiga mål jag satsar på 2017 ;-) Haha! Skämt och sido men jag kan ju inte bli "besatt" av att träna på det sättet med tanke på min rygg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis