fredag 1 april 2016

Hur fungerar det?!?!?!?

Blockera användare

När du blockerar en person kan denne inte längre se saker som du lägger upp på din tidslinje, inte tagga dig eller bjuda in dig till evenemang eller grupper, starta en konversation med dig eller lägga till dig som vän. Observera att detta inte omfattar applikationer, spel eller grupper som ni bägge deltar i.

Blockera meddelanden

Om du blockerar meddelanden och videosamtal från någon här kommer den personen inte att kunna kontakta dig i appen Messenger heller. Blockerar du någons profil kan den personen eventuellt göra inlägg på din tidslinje, tagga dig och kommentera dina inlägg eller kommentarer

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis