måndag 4 april 2016

Det kan inte vara lätt att vara DIG!!


Ja stackars måndag.....dagen som nästan alla avskyr! Idag tror jag att dottern oxå ogillar dig att stiga upp efter 10 dagars ledighet var nog inte poppis men jag tycker nog det gick förhållande vis lätt. Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag,kanske skulle jag köpa lite penséer och sätta i krukorna OM jag orkar,denna förkylningen har mig i ett kramp tag och det är inte mycket jag tyar. Nåja klockan är ju bara 7,22 så jag hinner med ett par alvedon innan jag ens börjar fundera på att hoppa ur min pyjamas och börja fundera på vad och om jag orkar göra något.

Lite mer kaffe och se till så dottern får med sig allt till skolan. 

1 kommentarer:

  1. Hej finaste du, hoppas du mår bättre och skrämmer feber och baskelusker långt iväg! Äntligen ska vi ses på lördag <3
    Kram Maya

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis