måndag 4 april 2016

Babyboom

På jobbet, var på 1 kollega fick barn förra året och 3 stycken ska ha i år! Vi andra vi sover med alvedon mellan knäa och håller hårt i våra byxor :-) Haha! Skämt och sido, men jisses jag kan konstatera att undersköterskorna i  min kommun de bidar till barnafödandet i kommunen.
Givetvis ska vi samla ihop en slant till kommande bebisarna, vi vet redan att 2 som kommer blir pojkar :-) och vad den andra kollegan ska få vet vi inte...men JAG tror att hon väntar 2 stycken....
Det finns hur mycket fint att hitta på Lindex,HM och Kappahl men det är sånt som "alla" andra oxå har till sina barn. Gå på ett babycafè så nog tusan är det ett barn i gruppen som har samma outfit som ens egen bebis. Är det då första barnet så vill man som förälder hitta det där som sticker ut lite och som andra föräldrar blir nyfikna på.
Det kan vara kläder men skulle jag bli mamma nu 18 år efter mitt första barn föddes så skulle jag satsa lite mer på tex snuttefiltar och mjukisdjur eller om jag skulle hitta ett klädesplagg som sticker ut....

Denna body med haklapp och en snuttefilten från krabat är precis något som jag hade klickat hem, japps krabat är en sida på nätet som jag halkade in på när den dök upp i mitt flöde på en FB. Ja det är väl "tur" att det inte var så utbrett med baby och barn saker för 18 år sedan när jag hade lägsta ersättning från fk som var ett hån och fortfarande är det om du blir mamma innan då jobbat ihop till en bra inkomst.

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis