onsdag 13 april 2016

APT och väntan, dödsskri

Idag är jag ledig eller helt ledig är jag inte har APT , 13,30-16,00, hade varit tvungen att ta mig till jobbet idag ändå eftersom jag lyckades att gå hem med en boxnyckel igår :-) upptäckte det när jag tömde fickorna när jag skulle tvätta,ringde jobbet direkt så de slapp att slå på stora trumman och behöva ringa till de som jobbat underdagen för att kolla om någon fått med den hem.
Just nu sitter jag här och väntar på sotaren, han skulle komma mellan 8-10 och de BRUKARalltid  komma lite innan  tiden som står på lappen men inte idag inte......nåja han har en timme på sig.

Sist grabbarna var här så var de uppe på taket och la nät över och i ventileringsröret för att vi skulle slippa att fåglarna bygger på där.  De har varit där ändå men jag har kastat en petflaska på taket för att skrämma iväg dom och jag har lyckats bra.....TRODDE jag!! Imorse när jag var på toaletten hörde jag värsta dödsskriket!!! Höll på att trilla av toaletten........det skrek och krafsade i röret. Torkade fiffin fort som fan sprang upp till J i sovrummet och sa att det har kommit in en fågel UNDER nätet!!! Då visade det sig att han hörde den redan igår när han kom hem från jobbet och var på toaletten. Den stackaren kan inte sitta där till nästa gång grabbarna kommer så jag smseade grannen att vi behöver hans hjälp. Detta då ingen av oss vågar oss upp på taket! Haha! Han har inte svarat än men vi vet att han kommer till undsättning.

Nu kommer minsann sotaren. Får släppa in honom och låta han ge röret en omgång ;-)

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis