tisdag 8 mars 2016

Tittar på

Skönhetsfällan på tv3 och blir så förvånad av att det dyker upp människor som gjort diverse operationer FRIVILLIGT, ja eller i de flesta fall. Det är i 95% av fallet "misslyckade" gbp och bröstförstoringar som gått "fel". Och jag blir så JÄVLA förbannad att först får de flesta en gratis gbp op eller alla skattebetalare betalar dessa operationer. De dyker nu upp i detta tv-programmet och vill ha ytterligare en operation då resultatet inte blivit som de trodde/ville/önskat.......
Alltså HALLÅ det kan ju verkligen inte komma som en chock att resultatet inte blir som de drömmer om.....Sen har vi de som opererar brösten både 1,2,3 och 12-13 går och blir förvånade över att efter sista operationen så blev det typ bara skit.....ja men vad fan tror ni?!?! Sen kommer det som en chock för typ 70 % av tjejerna att brösten och kroppen FÖRÄNDRAS  när man är gravid och fött barn!! Då undrar jag om de verkligen är så jävla puckade!!?? För det vet ju varje kvinnlig individ att kroppen förändras när man är gravid och har fött barn. Och brösten "flyttar" de ju sig i samma riktning som kroppen och GRAVITATIONEN alltså neråt. Så är det för alla!!
Även de med bröstimplantat drabbas av denna förändring......
Sen förundras jag att om man går i operations tankar VÅGAR åka utomlands och få en operation gjord för att det är BILLIGARE!! Det går över mitt förstånd.......skulle aldrig få för mig att snåla OM jag skulle göra en operation. Jag vill kunna lyfta luren eller åka dit för att prata om det är något jag undrar efter ett ingrepp.

Jag har ett par stycken i min omgivning som gjort båda delar av dessa operationer och visst även jag har tänkt tanken på den "perfekta" bysten......men som sagt till vilket pris?! För jag ger mig fan på att jag hade haft oturen att råka ut för en komplikation.....
Nä hur jobbigt det än är så är det bara att gilla läget,vi blev skapta som vi är av en anledning även om det kan vara svårt att se ibland :-)

Sen det som gör mig förbannad är att de som inte FÅR operationen i tv-programmet blir sura och kränkta!!

Sorry om jag nu upprör er läsare som lagt er på ett operationsbord.....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis