fredag 4 mars 2016

Mest förbannad

Det jag fick veta igår gjorde mig....paff är ett milt uttryck.
Nu när det har fått sjunka in så känner jag mig mest förbannad och det är för att man kan vara så jävla ego och ska jag säga otacksam?! Många hade gjort vad som helst för att få en tillsvidare anställning och sluppit jobba som timanställd och veta att man behöver jobba 5 år innan man ens kan tänka tanken på att få en anställning som då kan bli varsomhelst i den kommunen där har man inte ngt att säga eller önska. Tacka ja eller nej men då är det tack och hej.
Det jag inte heller förstår är att man inte jobbar på och söker annat under tiden på så sätt har man chans att jobba upp sin rätt till tex rätt till ersättning vid vad eller sjukskrivning. 
Men det är hur jag och många andra hade gjort

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis