måndag 28 mars 2016

Många säger

Att det är mänskligt att fela men att förlåta är gudomligt.
Jag är en människa som tror gott om alla människor och jag VILL tro gott om alla människor. För vad har jag för anledning att misstro en medmänniska?! Och jag vill vara öppen i typ allt mitt innerst,och jag kan ärligt säga att det har blivit mitt "fall" några gånger.....
Kommer nog aldrig berätta "allt mitt innersta" för någon, visst det finns de som vet "allt mitt innersta" men jag vet oxå att det finns de som glappar vidare om det man lämnar i förtroende,nu behöver inte det vara en smaskig hemlis eller så utan det kan vara vad som helst som jag kanske inte tycker ska komma ut.

Alla vi människor har saker i vår ryggsäck som man kanske vill dela med sig av men inte vågar. Man vågar inte för man är rädd att bli dömd.
Hur det är är så står man sig själv närmst......0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis