torsdag 24 mars 2016

Klockan är innan 12

Och tonåringarna är REDAN uppe! Kanske kan det bero på att den ena tonåringen som ej har påsklov strax är hemma igen efter skolan.
Jag har dammsugit här hemma  och tömt diskmaskinen, roligt nästan jämt :-D
Mannen tog ett extra pass på jobbet idag och slutar vid 14, sen skulle han bara handla lite smått sen kommer han hem och då är det dax för mig att tillbringa en kväll på jobbet.
Sen ska jag hem och ta ett glas vin och njuta av 3 dagars ledigt. Söndag så ska vi iväg och dansa med goda vänner, ska bli så kul. Men jag lämnar kickarna och hesiteringarna hemma....haha! Det tog  3 år för en av ledarna att få till kickarna så jag skyndar långsamt.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis