måndag 21 mars 2016

Föräldrars ansvar

Som förälder kommer en del ansvar.
Sen kommer det till det här med aktiviteter och andra aktiviteter.  Själv är jag engagerad i fritidsgården samt byns bytardag. Detta är helt ju helt ideellt och frivilligt. Jag gör detta för att jag intresserar mig i mina barn och vem de umgås med. Samt jag som får förälder en inblick i vem och vilka barn som är bakom namnen jag hör här hemma.
C spelar fotboll oxå där är jag inte fullt så engagerad då jag inte är en fotbollsmamma......helt ärligt så hatar jag näst intill all sport.....men jag biter ihop och försöker visa mig då och då på träningarna. När det är matcher är vi givetvis med, vi lastar in barnen i bilen och kör. Fick vårens serier nu i mailen och det är varannan helg fram till mitten av juni *SUCKAR* lite tyst.
För mig och J är det en självklarhet att vara delaktig  som förälder, inte i allt men i så mycket som vårt privata samt jobben tillåter.Men tyvärr så finns de de föräldrarna som ser en del aktiviteter som barnvakt- Fritidsgården har öppet 17.30-21,00 och då är där många "små" 7-10 år som är där när vi öppnar och går när vi stänger. Och då går de hem själva!
Vi pimpade upp fritidsgården och hade ny invigning förra våren, bjöd in barn och föräldrar till en grillkväll.....det slutade med att det var ca 45 barn och 5 st ledare vara av 4 är vi ledare.
Då undrar man var engagemanget hos andra finns!?! Eller är det så att varför ska vi bry oss det gör ju den där berömda NÅGON  ANNAN!
Jag och T har idag varit nere på fritidsgården och försöket att åter igen få i ordning i hyllorna. För det är inte många andra ledare som gör det....det kastas in i skåpen, Det som ska fyllas på görs inte. Menar HUR SVÅRT KAN DET VARA!!!????

BITTERFITTAN ÄR IGÅNG!

1 kommentarer:

  1. Du är en fantastisk och engagerad mamma. Tur du finns hjärtat.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis