torsdag 18 februari 2016

Plötsligt händer det

Att jobba som timanställd inom kommunen måste vara ett stress moment i sig. Jag har tack och lov aldrig gjort det utan jag har fått jobb direkt efter min utbildning som undersköterska.
Jag fick en vän att börja läsa samma utbildning som mig,för jag sa att det går lätt att få jobb :-) Visst hon fick sommarjobb åren efter varandra men sen hamnade hon i det är timanställnings träsket.......
Men jag har hela tiden hejat på henne och menat på att det kommer snart ett jobb håll.
Och på min arbetsplats så ska de tillsätta 4 nya tjänster och nej inga har slutat eller en har gått i pension men vår chef ser att det behövs mer personal för att få den kvalité som hon vill ha inom hemtjänsten. Och HUR många chefer gör så?! Det är för mig något som jag aldrig varit med om sedan jag blev klar som USK. På min gamla arbetsplats gick vi på knäna och bad chefen om hjälp och hon ryckte på axlarna och sa ja var ska vi få pengarna från?! Ja var fan ska ni få pengarna från!! Men sen var det inom det privata och det går inte att jämföra!
Iallafall så sa jag till C att sök en av tjänsterna och hon var en av de som varit på intervjuer under förra veckan och denna, och min chef och pratade med mig då jag är AO för hon ville ha med mig på tåget om att tjänsten för hon som går i pension är rätt akut då det är i ett arbetslag som kommer halta om det ej anställs ganska fort. Men pratade fram och tbx och sen tog hon beslutet att det är så att jag (chefen) måste handla fort om hon vill ha henne som personal hos oss.

Så efter några år som timanställd så har hon fått anställning hos oss och inte nog med det i mitt arbetslag och jag vet det kommer bli skit bra så länge DU gör som JAG säger :-P


2 kommentarer:

  1. Jaja hon är van vid att köra hårt. Lycka till i ert samarbete.
    C:s mamma.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis