måndag 8 februari 2016

Måndag och ny vecka

Jag var galet trött när klockan ringde och det var tid att få upp C.)Mannen sa att han kunde gå upp och väcka henne men han ligger kvar än!! Så det var väl ej jävla tur att jag gick upp) Märks att kroppen inte är "van" vid att jobba hysteriskt många timmar på en dag, körde ju först mitt eget pass 7-13 sen tog jag ett xtra 15,45-21.45. Måste erkänna att jag längtar tills jag slipper ställa klockan.....ställa klockan för att jag som vanligt ska sköta markservicen i hemmet. Men det är väl kanske 2-3 år till sen kan C stiga upp "själv".
Kaffet dricker jag för fullt;tvättmaskinen är igång och jag ska strax tömma diskmaskinen, ja en ledig dag är som vilken dag i veckan :-) Men vad är det man säger rutiner är bra?!

Idag ska jag avslöja vilka som vann i tävlingen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis