lördag 13 februari 2016

Händer inte mig

När människor råkar ut för hemskheter av olika slag så är vi i omgivningen rätt snabba på att tänka: Äh det händer inte mig/oss.
Förra veckan hände det oss eller mannen min. Det började med att vi var inne i stan och var in på godishuset där. Det var dax att betala,J sätter i sitt kort,slår koden...medges ej. Han testar igen men det blir samma sak igen. Han i kassan sa att det kan bero på 2 saker: inga pengar eller fel på teckningen mellan butike  och banken.Jag rycka in och betala. I bilen  kollar han sin bank....där fanns pengar.
Vi körde vidare och det skulle tankas....men inte här heller medgavs det.....
Då ringde J banken för att kolla upp det. Han får då veta att hans kort blivit spärrats då bedrägeri gruppen som finns på banken och håller koll på alla transaktioner som sker på korten. Spärrats då de upptäckte en eller fler transaktioner och därför gått in och spärrat hans kort.
Visst har J sett ett par gånger skyddat belopp på 1.25, 2,40 0,40 kr och flera olika summor.
Saken är den att denna gången har vi inte sett några sådan belopp.
Veckan gick och i onsdags såg han att viaplay dragit 299 kr....Vafan han har inte konto där då det ingår i vårt abonnemang via viasat.
Han maila och ringde upp till de och då får han uppgifterna på den som öppnat ett konto för J pengar. Det är kanske inte det "värsta" utan personen i fråga är boende i Brasilien och en känd fotbollsspelare!! WTF har du så dåligt betalt så du måste ta hans kortnummer för att kunna betala viaplay?!?! Skämmes tame fan! Och du borde få en mördar snigel på ögat!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis