söndag 14 februari 2016

Alla ❤ s dag

En enligt mig helt onödig dag att "fira" och slänga pengar på. Ställer mig frågan varför behövs det en dag på ett helt år att visa sin fru/man/partner/barn/familj/vänner hur mycket man älskar och uppskattar de man har omkring sig?!?! Är det något jag "lärt" mig senaste månaderna är det att man måste vattna och hålla efter sitt eget gräs. Gör man inte det så är det lätt att det blir brunt och torrt.
Gör man det så behöver man inte en speciell dag för att fira sin kärlek till nära och kära.

Idag var jag och F på Ikea och där kunde vi märka att det var super stressade tanter/kvinnor som var så hysteriska över om de skulle hinna hem för att få ett knull. En av kvinnorna som gick med sin man bakom töserna tyckte tydligen att de gick för sakta och började steppa med  klackskorna bakom dom!! Nästan lite synd att hon inte råkade trampa snett 😁😄
Ja jisses amalia säger jag bara. Det finns av de alla sorter.....
Sen när  vi var klara och stod och packade ihop våra varor så var det en som näst intill lyfte bort töserna för att de var i "vägen".....menar vad fan är det för fel på människor?!?!? Räcker det inte med:ursäkta mig, men jag når inte mina varor. Nä istället ska man "tafsa" på barn.  Men jag hoppas att ni som var så stressade att ni ändå kom försenat eller att det inte blev ett rejs i sängen för er!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis