onsdag 24 februari 2016

Alla har vi vårt

Och det är inte så att ditt är jobbigare än det jag har eller låt mig säga såhär DU vet inte hur det jag har påverkar mig och mitt liv.
Jag är så satans trött på att folk ska ta på sig den där förbannade offerkoftan. Jag tar aldrig på mig mer än jag mäktar med eller jag har LÄRT mig det. Och jag har råd ett råd till dig eller dig: Världen står inte och faller med dig och ditt engagemang.
Har du mycket runt om det är inte farligt att rodda om och låta någon annan få lite ansvar och en ansvarskänsla.......
Det farliga att inte göra det ibland är att människor tröttnar på att engagera sig för det duger ändå inte. Framför allt ta inte på dig så jävla mycket om det är så jobbigt! *SPYR*Igår var jag iväg och buggade ja jag behöver inte skriva igen HUR kul jag tycker det är för det vet ni redan! Jag bara älskar det!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis