fredag 22 januari 2016

Vångabacken

Idag skulle baren på skolan få åka till vångabacken för att åka skidor. Det är andra gången som C står och åker skidor,men vad duktig hon är måste jag säga. Hon vidgar sina vyer och tar sig "höger och högre" upp i backen. Och hon ser så lycklig ut när hon kommer åkande. Men som jag sa att jag skulle inte lägga samma summa pengar på att få snö och benbrott som en pinacolada och sol. För mig är valet enkelt!! Haha!

Jag tänkte på en sak inatt när jag låg sömnlös och det är kan man "begära" att andra ska tex diskmaskinen,dammsuga,tanka,laga mat,vara ärlig ja listan kan göras lång om man själv inte lever som man lär som det så fint heter?!
Eller behandla andra som du själv vill bli behandlad. Jag menar en annan människa kan ju inte "begära/kräva" ärlighet och öppenhet om den inte är sån?! So  sagt det var lite natt funderingar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis