tisdag 12 januari 2016

Andra dagen med PW

Jag hade som mål att nå ca 6200 steg på samma runda på 45 min idag. MEN då jag märkte hur det värkte i mina smal ben så blev det inte så många steg som jag hoppats. Men nya tag imorgon em/kväll. (Jag jobbar 7-16 imorgon så därför blir det  sen promenad) Märkte att ju mer jag gick "försvann" smärtan....kan bero på sällskapet oxå ☺
Jag och maken har satt upp ett litet mål eller vi tävlar lite mot varandra....och jag tror att jag når det först bara så du vet 😂😁

Igår serverade vi kyckling med broccoli,brysselkål (något som C är tokig i,men igår sa hon " Dom var inte lika goda som dom brukar...de smakar som en fis som inte luktar" den tösen alltså 😂😂) och sås.
Idag äter maken matlåda på jobbet och jag gör något åt mig till lunch.

Imorse var vi och lämnade in bilen på repration, låne bil med 6 växlar det ska bli spännande att köra den....Hahaha! Men det ska nog gå bra....

Nu ska jag vika lite tvätt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis