lördag 2 januari 2016

2016 års första inlägg

Ett år med med en massa oskrivna blad läser man lite överallt. Men  är det verkligen så? Jag menar det första jag upptäckte dagen på detta året var att tvättkorgen var överfull.....något som jag verkligen inte såg sista dagen 2015....*ironin* är ett faktum 😄
Så på mitt fösta oskrivna blad skrev jag: 2 maskiner tvättade,i ordning ställa från kvällen innan,laga middag (nä vi tillhör de som ej köpte pizza på årets givna pizzadag) vi åt oxfilégryta och ris. Detta avnjöts i trevligt sällskap,där efter blev det Beck-Gunvald (besviken på slutet)
På årets andra dag: tömma diskmaskinen och invänta att få gå till jobbet. Visst innan jag ska infinna mig på jobbet har jag legat på soffan  (vilket jag inte är så bra på)
Så jag funderar på om de andra som påstår att deras 2016 verkligen inte har ngt liknande inskrivet på era blad?! Om inte GRATTIS till er möjlighet att få ta oskulden på en massa olika saker! 😂

För övrigt så har sista dagen på 2015 varit super trevlig med god mat och trevligt sällskap. Vi dejtade kuddarna strax innan kl 02.00 och vaknade upp strax innan halv 9 pigga och frächa.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis