tisdag 29 december 2015

Samtalet på maxi

Fick mamma hjärtat att rusa!
Igår på jobbet var jag och en kollega och hade inköp,när jag får ett samtal från äldsta sonen om att C är svullen i halva ansiktet! Där står jag mitt i kön för att betala och säger jag ringer dig strax....
Min kollega sa att jag lämna dig så kör du hem,jag meddelar vår "samordnare" som säger bara kör. Körde hem och möts av en svullen bulle!! Tar tempen men ingen feber,ringer VC som meddelar att jag ska kontakta tandläkaren, givetvis hade det lunch!! Jag ringer och ringer och ringer...känner paniken i min kropp medans jag hela tiden frågar så hon kan andas! Tandläkaren ringer tbx och vi ska komma direkt....och det var tur det!!
De tar en bild och det är då vi ser det!! En bit på en av hennes permanenta tänder saknas!! NEJ!!!!!!! Fan!!! Älskade troll!!! De sätter in henne på antibiotika och så ska hon tbx i morgon för att laga den. Hur kan detta ha hänt undrar ni!!?? Mest troligt har det med dessa satans dumleklubborna att göra......nu är det inte en kola/klubba som kommer in i detta huset mer!!

Jag är så tacksam att hennes symptom kom så "fort" och att tandläkaren tog emot oss direkt.
Älskade skrutten är så tapper,tar sin antibiotika som inget och säger att hon inte har så ont utan mest öm.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis