onsdag 30 december 2015

När mamma hjärtat gråter
Kl 10,15 var det dax för C att besöka tandläkaren för sin trasiga tand. Hennes tandläkare hade varit i kontakt med speciallist tandläkare inne på CSK som tycker att den ska tas bort. Men inte just nu utan hon ska in på en remiss för någon form av special RTG och sedan ska de prata med tandreglerare ang bet och liknade. För att mest troligt få en "stift" tand! Mitt älskade gryn! Du är så tapper och modig <3
Idag "öppnade" tandläkaren C`s tand för att göra rent den och få ut varet som gör att hon är svullen. De la en operations duk över hennes  mun ut på kinderna och fäste en klämma runt hennes skadade tand för att kunna fri göra tandköttet runt tanden. Under hela proceduren inte ett ljud mitt hjärta sa,inte en fena hon rörde.
Men när tandläkaren skulle ner med några "nålar" eller vad det var då kom tårarna ner för hennes små kinder och då kunde jag inte heller hålla tbx mina tårar. Under 1 ½ timme hade hon kämpat men detta var till och med för jobbigt och smärtsamt för en tapper krigare! Jag som mamma kunde inte göra så mycket mer än sitta vid hennes fötter/ben och killa och massera och hålla henne i handen.
Efter 2 timmar var hon "fri" att gå och nu inväntar vi remissen från CSK. 1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis