lördag 26 december 2015

Julafton 2015

Är över och det var en bra dag för alla inblandade. Jag började julafton med att jobba 7,15-16,00 en mycket lugn dag kan jag berätta,många av medborgarna åkte iväg till sina familjer. Jag hade kvällens utstyrsel med mig så jag bytte om på jobbet,la på lite ögonskugga sen var det bara att köra hem och traska över till grannarna där årets julafton skulle firas.
Blev kramkalas först sen var det glögg...oh vad det är gott med glögg!
Sen skulle vi äta- oj vad vi åt och oj så gott det var,allt från sill,korv,köttbullar och revben...tyvärr hade jannson fått lite för lite tid i ugnen (eller det kanske var bra det ;-) annars hade vi kanske spruckit allihopa)
Barnen väntade otåligt på tomten, och det spekulerades vilt i VEM som skulle vara tomten......
Tonåringarna gick i och ut och tillslut kom bara 2 av dom in,då var det givet att det var Oliver som var tomten!!! Men va!!! In kom han samtidigt som tomten satt där!! Ansiktsuttrycken var OBETALBARA!!!
Det var så skönt att bryta på traditionen i år igen och vara med vänner i stället för släkten....det blir mindre hysteriskt på något sätt.

Igår var det juldagen och då kom min bror och hans familj på tacomys, hela huset fullt av liv och rörelse och 2 stycken trötta tonåringar som var uppe hela natten.....men tror ni de fick sova/vila?! NIX!! Hahaha! Jag gjorde allt i min makt för att hålla liv i grabbarna. Fick hjälp av brossan sen när de kom! Mohahaha!

Önskar er alla en bra annandag kram och kärlek

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis