söndag 15 november 2015

I drömmarnas värld

Där låter vi ofta fantasin flöda. Jag fantiserar om att vinna pengar :-)  Det är väl något som de flesta av oss gör och då spånar vi lätt vidare på vad vi skulle göra för alla pengarna vi vann. För det är ju det vi vill göra- vinna MYCKET!
"Plötsligt händer det är" hoppas många på  eller "Om du vann eurojackpot" skulle du kunna köpa valfritt till alla dina grannar eller liknade i si och så många år. Då funderar jag på vill jag verkligen bjuda alla mina grannar?! Haha!
En sak är säker att hade jag vunnit "Mycket" pengar skulle jag ge pengar till mina barn och renovera vårt kök :-) För jag kan helt ärligt erkänna att jag blivit lite sur om jag "bara" vunnit säg 50000 på tex en triss lott,visst det är pengar och det är mer än vad man kom med. Men det är den där lilla girigheten som bor i oss alla. Mycket vill ha mer sägs det ju.
Jag har ju gjort nya tatueringar och jag och mannen satt och pratade om olika motiv som man kan tatuera in. Vi konstaterade att OM vi skulle vinna de stora pengarna, då skulle vi föreviga den rätta raden någonstans på kroppen, för när vi är gamla och glömska men vill att de raden ska leva vidare så är det ju bara för barnen att kika på våra tatueringar och skriva ner. Våra rader blir som en hemligt familjerecept  och det ska ska bevaras inom familjen.
Jag har därför skaffat mig några rader på eurojackpot systemspel och hoppas på att jag kommer kunna renovera köket inom en snar framtid :-)

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis