onsdag 16 september 2015

Fram,fram,vrid o fram...höger,vänster, höger, vänster..

Eller 1,2,3,4 ☺
Igår började jag och min man på buggkurs. Jag har gått på danskurs för många år sedan,men nu när jag och mannen "börjat om" eller hittat tbx till varandra igen gillar jag bättre att säga. Så tog jag beslutet att vi ska hitta på ngt tillsammans men vad kan passa oss båda?! Jo dans!! Jag sa det till honom och han nappade på det. Började kolla upp danskurser men hittade inget som passade riktigt bra. Sen måste det vara en dans som passar hans kassa knä....
Men så har jag en kompis som för övrigt är ssk på mitt nya jobb som hastigt och lustigt kastade in oss på kurs med start igår. Jag påtalade om hans knä och fick till svar att det passar honom perfekt då.....jag har också dåliga knä och jag kan dans bugg. Sagt och gjort vi åkte dit....det var skit mycket folk eller mer än vad vi trodde ☺
Det började med grundstegen för killarna och sen för tjejerna, sen la de till 2 turer. Det var riktigt kul! Men att jag hade så dålig takt känsla det trodde jag inte 😂😂 jag hade ett ben för mycket till en början men mot slutet fick jag riktigt mycket beröm av ledarna som såg att grundstegen lossnat för mig. Det var kul att höra. Men sen blir man helt ställd när man får en danspartner som har lealösa armar och dansar tjejernas grund steg!! Men det vara bara att försöka få till sina egna steg ändå....men det var svårt.

Idag har jag inte så mycket tränings värk somjag trodde jag skulle ha, kommer kanske imorgon 😄😂

Nu ska jag ta lite kaffe.
Kram

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis