onsdag 2 september 2015

Avtackning på gamla jobbet

Idag var jag inne på mitt gamla jobb och skulle tömma det sista i mitt skåp- mina skor :-) och lämna en nyckel till ett värdeskåp+tagg.
Möttes av ett leende från chefen,men med facit i hand så var det nog inte för att hon var glad och se mig utan för att det var det sista hon behövde ha med mig att "göra"! Hahaha!
Min "avtacknings" gåva går inte av för hackor....nämligen INGET!!!! haha! What!! Här jag har varit med och samlat till kollegor som slutat och det har jag sett som en självklarhet! Men det är nog "bara" jag :-)
Fick ju iallafall bekräftelse på vad chefen/ledningen tyckt om sina anställdas arbete eller vänta det beror PÅ vem det är. För ju mer röv du slickar och ju mindre du "säger" emot desto bättre anställd är man.......Tyvärr är jag inte de som slickar röv och jag säger emot och säger vad jag tycker och tänker,det gillas inte!
Men nu är det over and out där ifrån!

5 kommentarer:

 1. Nej, jag borde inte alls bli förvånad när det gäller det företaget. Men rätt som det är så slår Karma till med full kraft... var så säker :-)

  SvaraRadera
 2. Ja det finns folk till allt, var glad för att du nu slipper dem.
  Lycka till på ditt nya jobb.
  Carolas mamma.

  SvaraRadera
 3. Skönt att du slipper det där stället nu!!

  SvaraRadera
 4. Ja du Anna. Vet inte om jag fick nån Heller o ärligt så kunde skita blanka fani det. Att ens tro tanken att det företaget ens skulle avvakta dom på golvet är lika skrattretande som om jag skulle hitta ett nytt hem imorgon.

  SvaraRadera
 5. Nä det stämmer Emma....ingen på golvet är värda skiten under deras skor...
  Vilken tur vi lämnade skeppet

  SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis