måndag 7 september 2015

Andra veckan

På nya jobbet och jag trivs super bra! Är en omställning för mig att ha rast eller kunna ta rast. Även en omställning att ej ha en stämpelklocka....eller att han en chef som litar på sin personal kanske jag ska säga....
Här är det även personalen som tar emot sjukanmälan från kollegorna även vi som lägger in i timecare pool, det är även varje arbetslag som diffar vårt schema,detta för att varje grupp ska ha inflytande över sin egen arbetstid och för att det är ju vi som vet behovet hos våra kunder/vårdtagare. Här har jag även möjlighet att ta av mina komptimmar och sluta tidigare om det är läge för det,skulle det vara så att någon ej tagit lunch ja då är det OKEJ att sluta 30 innan ens arbetspass är slut!! Ja ni ser ju hur bra jag har fått det. Även om jag saknar en del av mina gamla kollegor och vårdtagare.

Nu ska jag ta lite mer kaffe och lägga upp benen en stund. Bara för att jag kan.

Puss o kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis