måndag 3 augusti 2015

Yr i huvudet

Hahaha! Ja det kan man lugnt säga att jag är. Har ju haft lite "ångest" över att det var dags att återgå till jobbet. Men det är ju bara att bita i det sura äpplet som man säger.
Kommer till jobbet och ser att en vikarie ska jobba mitt pass. Men vi reflekterar inte så mycket över det eftersom det är inte helt ovanligt att det blir dubbel bokat. Ssk kommer och vi pratar lite om att vi är tre personal.
Strax innan  kl 16.00 ringer ssk och pratar med ssk. Sen säger hon till mig: Du kan gå hem för du har semester idag oxå! Haha!! Ja jag klagade inte så mycket för det...bytte om och stämplar ut. Kör hem och får en extra kväll med mina hjärtan här hemma. Vi ska äta lite grillat och bara vara. Känner mig lite kär ❤

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis