torsdag 6 augusti 2015

Vem försöker vi att lura

Vaknade klockan 5 imorse, nu sitter jag med min första kopp kaffe och en skål med yoggi i uterummet. Det har inte blivit någon värme här ute än men med en filt är det okej. Jag hör hur fåglarna kvittrar i träden.....det är ett lyckligt kvitter kan jag ana.
Passar på att rensa lite i min skalle bland tankar och funderingar. Då det slår mig och frågan blir ett faktum, vem försöker vi att lura!? Jag menar det känns som om man står på ruta ett igen och stampar... ...eller är det så det ska vara att jag/vi ska finna oss i att det ska finnas dagar då det inte sägs ett ord?!? För det tänker inte jag köpa!! Säg för fan vad som är fel utan en massa hittepå saker. Jag är inte född i farstun.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis