måndag 17 augusti 2015

Ny vecka och vardag igen

Idag är det ny vecka och vardagen står för dörren. Klockan ställdes igår för att ringa strax innan halv sju imorse. In och rulla upp persiennerna på C´s rum och väcka henne för en termin i skolan och en start i ny åk,nämligen 3an. Grabbarna börjar 9an samt andra ring,jag har inga små barn längre. De sköter sig själva i mångt och mycket,vilket är väldigt skönt.
Nu ska jag få i mig min första kopp kaffe innan jag börjar "slåss" på riktigt med en tredjeklassare :-D Haha! Nä min eller min ska jag inte säga utan VÅR skrutt har blivit väldigt harmonisk de senaste veckorna,inte för att hon varit "störande" eller allt för obstinat innan heller men vi märker en stor skillnad på henne här hemma och det är nog mycket tack vare att alla pusselbitar börjar falla på plats i våra liv <3

Ha en skön dag på er och var rädda om varandra ni vet aldrig när ni/vi möts igen och OM vi gör det <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis