söndag 2 augusti 2015

Helgen börjar

Gå mot sitt slut. Och det är min sista semester dag. Denna semestern har varit minst sagt turbulent.....massa känslor och händelser som satt allt på sin spets. Och jag har fått ännu ett bevis på att livet inte alltid blir som man har tänkt sig......
Massa känslor har löpt amok i min kropp......känslor som jag inte vetat vad det stått för.....
Som sagt skilsmässan har varit ett faktum,men sedan har det hänt en massa saker som ställt allt i annat ljus. Jag och mannen har börjat prata med varandra,så mycket som vi pratat under de senaste 9 dagarna så mycket har vi inte pratat det senaste året. Nä för det senaste året har vi levt ensamma i tvåsamheten och det är en fruktansvärd känsla........
Mitt liv känns väldigt bra nu och jag är tillfreds och jag känner mig älskad och uppskattad <3 och det är det som räknas för mig just nu........Men vi tar en dag i taget och se vad som händer och hur allt känns. Men just nu så njuter jag av att få må bra och att se resten av min familj må bra <3

Puss o Kram

1 kommentarer:

  1. Kommunikation är super viktigt, glad för din skulle!
    P&K
    Maya

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis