fredag 21 augusti 2015

Fredag och solen skiner,temperaturen

Ligger på sisådär 23-25 grader och det ligger en ledig helg framför mig,det är min sista lediga helg på min nuvarande arbetsplats. På måndag så börjar jag min anställning på nya stället och min sista dag på nuvarande jobbet är på onsdag. Så det vankas lite dubbel pass för mig :-)
Idag var jag på besök hos kiropraktorn- han är värd en stor guldstjärna! Han frågade hur ont jag hade idag och jag svarade att det var inte så farligt. Vid detta laget så känner han mig VÄLDIGT bra skulle jag vilja säga så han vet om att jag får så jäkla ont som den gången jag blev inlagd hade jag kommit akut.  Han passade på att "knäcka" till min nacke lite och det var en mysko upplevelse måste jag säga......det kändes ända ner i rumpan skulle jag kunna säga :-) sen fick jag lite laserbehandling och efter nån timme är man som en helt ny människa :-)

Ikväll vankas det grillkväll med grannen,ett eller två glas bubbel.....äh vänta jag tar hela flaskan :-P Haha!
Nu ska jag göra i ordning lite såser till maten.

Puss o kärlek

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis