lördag 22 augusti 2015

Fantastiskt vilken

Vändning ens liv kan ta. Från att ha signerat skilsmässopapperna till att stå här där vi står idag.
Starkare och mer säkra på oss själva och varandra OAVSETT det som har hänt. Det är en märklig och häftig känsla. Vi ta en dag i taget och passar på att njuta av den och det vi har just nu och då. Vi har verkligen blottat oss för varandra när det gäller allt......saker har sagts och alla korten lagts på bordet.....finns inga ess kvar i någon rockärm och det är skönt.
Ibland tror jag eller jag tror att ALLT händer av en mening och jag vill säga tack för det som har hänt och varit för tack vare det så har jag fått en annan syn på livet och jag känner mig mer tillfreds med mig själv och livet som är just nu.


2 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis