måndag 3 augusti 2015

En väns kram som värmer och som

Ej är dömande utan tycker det är bra att ta steget trots allt som har hänt. Det betyder väldigt mycket.
På fm fick jag fin besök av lantlollan :-) hon kom med egen "odlade" ägg och en styck bebis. Jag stod för kaffet och vaniljhjärtan....en bra deal om ni frågar mig :-)
Fick gosa lite bebis......oh underbart söt det lilla livet är. Tant Anna har redan anmält sig att stå på stand by listan när det är dags att lämna på dagis/förskolan :-) Anmälde mig frivilligt att hämta tidigare på mina lediga dagar och jag tror att det uppskattades av mamman :-P

Nu ska jag gå ute en rudna i solen innan det är dags för jobbet 15-20 en mjukstart efter semestern :-)

Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis