torsdag 20 augusti 2015

En bra födelsedag

Måste nog säga att detta är en av mina bästa födelsedagar......få vara omgiven med de som älskar mig och bryr sig om mig. Det värmer i mitt hjärta.
På min FB är det 73 av 161 så grattat mig och det är väl helt okej. Tanken slog mig redan förra året att plocka bort de som ej grattat mig......för är man "vänner" kan man sända ett grattis. Tycker iallafall jag :-) Kanske fel av mig att "förvänta" mig ett grattis av "alla" på FB men jag försöker alltid slänga iväg ett grattis på loggen på de som har födelsedag,är liksom LITE svårt att missa folks födelsedag om man har lagt in det så det ska synas på sin sida.
Vill ännu en gång tacka alla er som grattade mig på min födelsedag igår. Kärlek och tack till er ♡♡

1 kommentarer:

  1. En beundrare....8/20/2015 5:26 em

    Synd att man inte kunde vara med att fira dig...<3

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis