torsdag 27 augusti 2015

Du kan göra allt med en dator :-)

Med ett knapp tryck så kan man göra ALLT och då menar jag allt,man behöver ju aldrig lämna sitt hem om man inte känner ett jätte behov eller tvång :-)
För nu kan man få matkassarna hem till dörren- det finns en uppsjö av leverantörer att välja på,du kan handla dagligvaror via nätet,du kan besöka apoteket. Något som jag gjorde idag, apotea besökte jag idag...när jag ska till apoteket så brukar jag besöka den sidan,billigt och bra,frileverans och de har samma utbud som butikerna IRL, MEN man slipper eventuella bitterfittor ;-) För nog är det så att fd postkontoren och apoteken hade anställt flest bitterfittor........iallafall de jag besökt under min "vuxna" ålder.
Jag besökte även matsmart idag och passade på att handla/beställa lite där ifrån, ca 55 varor beställde jag,allt från marinader,festisdrycker,tandborstar till rengöringsmedel, En beställning på upp till 20 kg går på 49 kr i frakt,asa billigt ju! Så jag handlade för en nätt summa på 540 kr,ett paket på 16,3 kg ska jag eller vi hämta ut mest troligt på måndag :-) Så jag kan rekommendera er ett besök där :-)

Min man han bjöd på hemmagjorda hamburgare som han grillade,med bröd,pickled rödlök,hemma gjord dressing och en ost skiva på....det satt som en smäck kan jag berätta. Nu har jag en smulpaj i ugnen som vi ska avnjuta till Halv 8 hos mig,givetvis med vaniljsås. Jepps här ska vi spänna volangerna.....inte alls snyggt när de hänger och slänger :-P Haha!

Önskar er alla en bra kväll, puss

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis