måndag 24 augusti 2015

I vår by finns 2 butiker

Japps tro det eller ej. En matöppet och en icanära.
Ica är en butik som har kanon erbjudande och man får bonus-en värdecheck Woop Woop! Matöppet har en app och har man den får man veckans appvara Woop Woop! Senaste tiden väljer jag och många andra att handla på den lilla matöppet butiken i byn,personalen är trevliga och de har ALLTID varor. Vår icabutik.....ja vad ska man säga?!?! 
Idag när jag var där uppe för att köpa marinad så var jag enda kunden,ser en kille gå där och titta,var på jag säger: Letar du efter ngt speciellt så finns det en butik till.....det visade sig att han inte var nån kund utan en REPRESENTANT från ica. Han frågade mig om det var en säsongbetonad butik eller om de höll på att stänga. Jag bet mig i tungan en stund och funderade lite på mitt svar.......
Men ni som känner mig vet att jag säger som det är OAVSETT och det gjorde jag även denna gången. Visst jag inledde samtalet försiktig för att se vad han svarade och hur han reagerade. Han sa att han hade dricka i bilen som han ville ge mig (vi skulle fortsätta därute)  Och det är inte alltid som man går ifrån butiken med en goodibag :-) Den stackars representanten visset inte riktig vad han skulle säga än mindre vad han ska skriva.....haha! Jag förstår honom :-D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis