onsdag 15 juli 2015

Svullen och skev

Ja det är så jag kan beskriva mitt gamla batteri till min mobil. Visserligen såg jag inte det förrns jag nu varit och köpt ett nytt.
Det fick bli ett nytt eftersom när telefonen var fulladdad och jag tog ut laddaren så sjönk det till 90% kvar och mobilen kunde "dö" i tid och otid,detta fast än jag hade tex 56% kvar.
Begav mig in till netonnet i Kristianstad och fick hjälp att hitta rätt. Körde hem och bytte ut till det nya då ser jag att det gamla är helt svullet och skevt.....hm så ska det ju garanterat inte vara....
Så nu hoppas jag att det nya ska hålla bättre.

När jag hade betalat det jag hade handlat så frågade expediten vad det var för parfym jag hade på mig,för den luktade så gott. Jag blev så ställd men glad. Berättade att det var Susan Me&Day från Meandi. En parfym som jag har som "vardags" parfym,luktar underbart gott :-)
Ska en vända till lindex idag oxå,se om jag hittar ngt spännande :-D lovade Corre att jag skulle kolla på rean till henne.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis