tisdag 28 juli 2015

Nu är jag

Inne på min sista semester vecka. Solen verkar lysa med sin frånvaro denna veckan oxå. Men det gör egentligen inte så mycket eftersom jag började riva tapeter igår och de ny ska upp idag,sen är det tak och golvlister som ska upp i det rummet oxå sen är det klart överallt här nere. Märkligt att det ska ta ca 10 år när det gäller lister.....tydligen är det ett vanligt fenomen :-)
Igår var jag och besiktigade Bettan och det blev ombesiktning :-( och det var pga ngt med avgashalten eller vad det heter,men förhoppningsvis hjälper det med ny olja och nya filter.
Sista tiden har varit mycket turbulent här hemma och skilsmässa har varit ett faktum......nu är det så att vi tar en dag i taget känns det som. Så får vi se vad som händer.  J väntar kallen till urografi detta ska göras då det finns en misstanke om riktiga problem med sina njurar. Förhoppningsvis är det inte det läkaren sa till honom.......men OM det skulle vara det,då får vi ta det där ifrån......
Sen har det hänt lite andra saker här hemma som jag inte kommer ta här......


Sen är jag så glad att jag har ett ess i min rockärm och till någon kommer det bli som en high five mitt i ansiktet! Mohahaha!

1 kommentarer:

  1. You go girl!
    Kämpa på, en dag i taget är ett bra sätt!
    Finns här!
    Kram ♥

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis