torsdag 2 juli 2015

Kräftan är ny wrapad

Idag eller inatt har jag verkligen fått/kunnat sova,somnade nog innan jag la huvudet på kudden i Tommys husvagn. Har ju som bekant legat efter LITE med sömnen. Men med minst 8 timmar i natt så är jag snart ikapp :-P
När jag kom hem från Trelleborg så svidade jag om till bikini och slängde mig i solstolen,underbart gott! Givetvis brassade jag på med lite morots & kokos olja......hell yeh! Det tog kan jag säga,kan nu mera titulera mig kräfta! Haha! Skämt och sido. Men det lägger sig till en snygg brun färg om 1-2 dagar.
Kan säga så här: Det suger HÄSTBALLE att jag ska jobba denna helgen.......skulle mycket hellre legat och latat mig i solen. Men det är 5 arbetspass kvar sen är det 3 veckors semester. Och då hoppas jag att väder gudarna är på min sida.
Efter några timmar i solen så körde jag hem till en kompis som jag skulle hjälpa wrapa för första gången,så nu är jag en wrapad kräfta. Och jag kan upplysa om att det bränner satan. Men som man säger: Vill man bli fin får man lida pin :-)

Nu ska jag försöka få något i magen.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis