torsdag 16 juli 2015

Kiropraktor besök och Dans

Hej på er alla fina!
Hoppas att er dag börjat bra. Sett att en och annan haft problem med skatteverket,hoppas det löser sig för er annars finns nästan allt man behöver på deras hemsida.
Hade tänkt att jag skulle sova länge idag....men det var en stycken hund som inte var av samma tanke,så jag steg upp strax efter 7.
Fixade lite kaffe och surfade runt lite,läste lite bloggar och dylikt. Sen så tog jag och duschade Laban,han var ju tvungen att rulla sig i något äckligt vilket gjorde att han inte luktade smultron :-S han kunde inte se mer uppgiven ut! Hahaha! Men han kommer garanterat att lukta mycket bättre och det är det enda som jag bryr mig om. Mohaha!

Idag är det dax för ett besök hos kiropraktorn , var ett tag sedan jag var där. Har haft ont från och till så det är lika bra att mota Olle i grinden. Där efter ska jag köra ut till Mariann vi ska käka lite middag och sedan iväg och lyssna på #patrikscombo, givetvis blir det en massa dans :-) Så det blir att övernatta på #hotelltvärdraget inatt.
Hoppas att vi får lyssna på det vi vill idag eller vad säger du Mariann?! :-D

1 kommentarer:

  1. Hahahahahahahaha jag dör en smula :) Problem med skatteverket :D Jo det kan man ju ha på fler sätt ;)

    Ha så kul i kväll nu och raka benen ordentligt så det inte blåser i pälsen när du svänger dig om :)

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis