söndag 19 juli 2015

Enda sen jag var barn fick jag

Lära mig att det är inte ens fel att två träter.
Man måste prata med varandra ha en tvåvägskommunikation men allt som oftast har jag stött på envägskommunikation. Ni vet när man själv vill prata och reda ut saker. Men när den andra parten bara tycker man ältar och tuggar.  Tillslut så ger man upp och låter allt byggas på år efter år.....
När det tillslut lagts i så mycket att locket inte går att stänga. Då får man reda på den andre FAKTISKT älskar en.....man blir lite förvånad och känner att:Du har då ett konstigt sätt att visa det. Under så många år har jag kämpat i motvind för att få någon form av förändring.....men förgäves. Till slut dör man ut som människa på många plan. Vilket gör att man suger åt sig av komplimanger som man får....kanske fel att göra när man är gift vad vet jag......men JAG är iallafall bara människa!!

Jag kanske inte gjort allt rätt men det är inte ens fel att två träter

2 kommentarer:

 1. Självklart inte ens fel och det är ju så sant som man säger... gräset är grönare på andra sidan OM man inte vattnar sitt eget :)

  SvaraRadera
 2. Man är värd kärlek!! Banne mig!!

  Klart som fan man blir attraherad av komplimanger. Annars vore man väl konstig.
  Och som M säger: Gräset är oerhört gott på andra sidan där det frodas på grund av vattningen :) Så mumsa i dig du!!
  För som jag sagt: Du är så värd det!!!

  Puss

  SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis