söndag 12 juli 2015

En så varm människa han är,allas vår favorit banan

Här på bilden har han precis gett bort sin keps till en liten flicka

Det stod olika tider då Sean Banan skulle komma upp på scenen,kl 18 eller 19. Men jag och Corre var på plats i god tid så vi fick hyfsade platser. Vid 18 kommer de och säger att han är försenade minst en halvtimme. Men på hans egen sida stod det att kan skulle komma kl 19 lika så på sommaren i citys sida på FB. Så varför säga att han var försenad?! Nå jag vi led inte av det,vi hade ju kommit för att titta på honom så att vi fick vänta gjorde inget.
Väl uppe på scen så bjöd han på lika mycket standup som konsert. Han hade många kloka ord till alla gula bananerna och alla oss bruna. Tror det var viktigt att någon som barnen ser upp till kommer och säger de orden som vi föräldrar kanske ofta gör men de inte tar till sig.
Han berättade om hur han hade blivit mobbad som barn,men hur han valde att "ge igen" på sina mobbare. Det var så jag fick en tår i ögat.
Han berättade oxå att det var viktigt att vara sig själv och inte bry sig om vad andra gjorde eller sa. För att man väljer att hoppa på en sk trend som kommer den trenden senare att dö ut och då dör DU ute med den. Kan ni lova mig att vara er själva?! JAAAA!! Kan ni lova att ni vågar släppa loss och ha skoj UTAN att bry er om vad andra tänker om det!? JAAA!! Sean banan Du har så jävla rätt!! Tror baske mig du blivit en idol för mig ;-) Så crayz som du är men ändå sån varm och klok!

Sen sa han: – Kan ni lova mig att bli den ni vill bli, och inte den er mamma och pappa vill att ni ska bli?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis