lördag 18 juli 2015

Bubbel,rådjur och Patriks Kombo


I torsdags var det dags att bege sig mot Åhus och en kväll med Mariann. Precis som i söndags så skulle jag få äran att bli bjuden på vilt,denna gången rådjur i mina öron lika med Bambi. Och det berättade jag oxå :-) var på hennes man visar en bild på hur ett rådjur "ser" ut och då kan jag säga att de är inte så söta som Bambi,den fick jag lära mig att Bambi ej är ett rådjur utan ngt annat som jag inte minns nu :-) Iallafall det grillades,tillbehör i form av sallad,bacon lindade vitlöksklyftor och sås. OMG!! Så sjuk gott det var!
Vi satt och snackade,skrattade och hade riktigt trevligt. Sen skulle vi CYKLA upp till Handelsbaren där #patrikscomo skulle spela. Jag fick ju nöjet att cykla på C`s cykel som är en herrcykel...detta för att jag var längst! Haha! Nåja det hela gick bra och jag överlevde (sen att jag är öm lite varstans två dagar efter det hör inte hit) Väl framme så var det SJUKT mycket folk! Herregud! Allt från vi då,påtända brats,snorungar och riktiga buschflator och de var nog värst av de som var där! Hualigen! De fick smaka på en och annan armbåge kan jag lova. Vi var åter hemma igen strax innan kl 1, då blev det en liten nattamacka med rostbiff.....mumsigt värre :-) 
Sen skulle jag sova,men av olika anledningar så somnade jag nog inte förrns strax efter 4,vaknade strax innan sju! Men var fan skjut mig! Det är då man tackar högre makter att man inte drack några mängder! 
Sen kom jag hem, svidade om till bikini och klippte gräsmattan,sen slängde jag mig i solstolen en stund,sen blev det tacos med Corre och Hugo. Lanade i soffan en stund, men kl 21,00 så knalled vi upp i sängen och la oss,sjukt skönt :-)

Nu ska det bli kaffe!

1 kommentarer:

  1. En skit kul kväll med fullt ös!
    Bambi är en vitsvans hjort :) Och finns en i Sverige...dock i Finland så de kan förirra sig hit.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis