lördag 6 juni 2015

Vi inom

Våden ska tame fan ha ökad lön och det är rejält.
För att jobba som vi gör är inget liv på en pinne.
I morse blev jag inbeordrad 10,30-21,00 var på jag varit ensam sedan 14,30....TROTS att det är sagt att det är bemanning med 2 personal. Idag har vår ssk fått agera ssk/usk då det fattats folk på 1 plan. Och på 2 av andra oxå,men på 2 plan var det "rätt" bemannat MEN där var helt "Nya" vikarier som ej ens varit på huset och jobbat.
I morgon har jag ju tagit på mig ett xtra pass 7-13 (via vårt dator system) men där kommer ingen 7,30 och det är ej löst på kvällen...känns som ni förstår väldigt tydligt med att jag vackert blir inbeordrad imorgon eftermiddag/kväll oxå.....vi kan ju inte lämna våra boende helt själva......FAST det är kanske det som behövs göras för att ledningen ska få upp ögonen på att det är förlite vikarier och FEL sorts vikarier.....

Är det kanske så att det finns någon av mina läsare som är utbildad undersköterska och ej har något jobb eller kanske som vill ha in xtra pengar. Och som bor i närheten av Kristianstad.
Släng iväg ett mail till mig så lotsar jag er vidare :-)

2 kommentarer:

  1. Jag beundrar er som jobbar inom vården ni slår ju knut på er själva för att det ska fungera. Kan vara jäkligt inom barn omsorgen också, men där kan man skippa en planering eller nåt annat om det kniper. Men ni kan ju inte låta dem boende vänta till en annan dag.
    Carolas mamma.

    SvaraRadera
  2. De bryter mot lagen för ensamjobb får man inte göra, det vet du och det vet jag... men vi gör det ändå, jobbar ensamma och biter ihop. Förstår inte hur det kan vara brist på vikarie när så många är arbetslösa....
    Kram :-)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis