tisdag 16 juni 2015

Väntans tider

Är det något jag har svårt för så är det VÄNTAN......oh gud vad jag tycker det är tråkigt och jobbigt. Igår var jag på öppenmottagingen på VC,där en läkare gav mig en akutremiss till ögonakuten/ögonmottagningen. Satt där och väntade gott och väl 1 ½ timme till sen ssk kommer och säger att de hinner inte ta mig innan lunch detta eftersom läkaren från VC ej ringt oxå!! Fan.......jag fick en tid kl 12,45 och då var kl 11,15 förklarade att jag inte kunde vara kvar på csk den tiden och att jag skulle börja jobba kl 16,00. Fick en tid kl 14,00 istället.
Jag körde hem fixade lite snabb lunch till grabbarna och mig,kör igen, bara det att denna gången fick jag vackert betala 200 spänn!!!! BARA för att jag fått en "tid"......nåja. Kom in relativt snabbt,då de kollade brytningsfel på ögonen,mätte trycket i ögonen och fotograferade mina ögon. Sen så fick jag sitta ut igen, för att vänta på läkaren, Klockan var då ca 14,14, kl 15,37 fick jag träffa läkaren som gjorde lite mer undersökningar,jag fick droppar som skulle vidga pupillen......det innebar lite mer väntan. Jag hade ringt jobbet och meddelat att jag inte var där till kl 16,00 och det var tur det,det var även tur att jag hade tagit ett extra pass-så jag fick timlön annars hade jag förlorat MASSA pengar på sen ankomst :-)
 Inte efter pupiller vidgande droppar kunde han se ngt konstigt med mitt öga, Fick en tid för återbesök om 3-4 veckor detta mest för att bara kolla ännu en gång när svullnaden har lagt sig.
Idag är jag inte "fullt" så svullen bara det att den har "krupit" ner åt....haha! Så under ögat är jag svullen nu ;-)
Kom till jobbet och min kollega sa: DU kan ej jobba med solglasögonen på! Haha!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis