söndag 21 juni 2015

Torka aldrig tårar utan handskar

Jag var ung och för första gången i historien var vi på väg att erövra en frihet. Bara några år tidigare hade vi ockuperat Socialstyrelsen och fått bort sjukdomsstämpeln. Jag menar, jag är född sjuk... Och så kommer de här ryktena - vi trodde ju inte på dem från början. Rykten om det som kallades bögpest.Idag har jag äntligen tagit mig tiden att titta på Jons Gardells film: Torka aldrig tårar utan handskar. en mycket gripande film som handlar om 1980 talets HIV epidemi.
Där får vi också se att "vem" som helst kan vara homosexuell......spelar ingen roll om du är troende eller ej.
Vi får följa Rasmus och Benjamin kärleks resa/historia.Tycker det är en film alla borde se0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis