tisdag 30 juni 2015

Tisdag och någon håller på att

Stjäla min röst......har sånt otroligt kil och riv i min hals. Har käkat zyx här igår kväll och redan dragit i mig någon idag....men de hjälper föga. Får bli att stanna på Statoil innan jobbet och köpa något annat oxå.
Efter jobbet så ska jag dra ner till Trelleborg och fina Tommy,vi ska i natt typ kl 02,00 bege oss upp mot....ja jag tror att det var Strömstad. Jag följer med som sällskap när han ska hämta sjömannen. Gissar att det kommer bli en GALEN bilfärd....haha!
Undrar hur jag kommer må i morgon,ligger ju några timmar back med sömnen. Men det blir väl som en snurrande karusell det går inte att "stoppa" när den väl satt fart om man inte trycker på STOPP.
Nu är jag ju ledig imorgon och på torsdag,jag hoppas att jag kan ha lite sovmorgon på torsdag för annars blir det en jobbig helg,har ju sista jobbhelgen innan min semester.
Visst jag brukar säga att sova det kan man göra när man blir gammal och så är det ju men det tar ju många år innan jag är gammal :-D

Nu ska jag borsta tänderna och sedan bege mig mot jobbet.
Puss på er alla fina

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis