lördag 20 juni 2015

Tänk att det blev midsommar firande

Trots hällregn och grå himmel. Våra planer på att åka till Hjo ställdes in pga hur jag ser ut,samt att jag går med konstant huvudvärk sedan söndags.
Vi satt inte lottlösa för det inte,nej vi firade med våra goa granar F & P. Det åt givetvis sill och nypotatis, så snuskigt gott det är!
Vi spelade lite spel,P snickrade ihop en majstång-men det blev ingen dans kring den då väder gudarna inte var med oss :-), vi vuxna spelade lite spel och barnen lite tvspel. Grabbarna kom och gick som de ville....alltså när det var mat :-D
Sen var det dax att starta grillen och det var då som regn gudarna började hånskratta åt oss och öppnade sina regnportaler delux!! Det grillades under ett paraply,men det blev grillat trots det :-) Strax där efter så åkte jag på ett migränanfall som gjorde att vi avslutade kvällen tidigare än vad jag hade velat....23,30. Tog 2 alvedon och knoppade in rätt fort efter det.
Hade "sovmorgon" till ca 8 imorse,kanske inte så länge för er men för mig är det det :-P

Idag är vi iväg hembjudna på grillkväll till några vänner,ska bli mycket trevligt. Grabbarna ska iväg på någon strand fest.......mamma har sagt att jag ska hämta dom ikväll :-) Som mamma så vill jag alltid finnas där för mina barn ÄVEN om de hittar på massa "dumheter" och med det menar jag allt som JAG själv gjorde när jag var i deras ålder,,,,,
De ska veta och känna att de kan ringa mig dygnet runt och prata om vad som helst.
Finns inget jag inte skulle göra för mina barn....älskar dom till måne och tillbaka och ett varv dit igen <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis