torsdag 11 juni 2015

Solskyddsfaktor

Cien ett märke som säljs på lidl skrev jag ju ett inlägg om HÄR då en kompis till mig köpte denna när de skulle på semester. Och jag rekommenderade henne den då VI alltid har använt den till våra barn och oss själva och ALDRIG haft problem.
Nu ser jag att bilden som jag hittade via råd & rön där det visas att denna solskyddsfaktorn är bäst i test 2014 ÄR ändrad!!! Klickar man på den länken jag lagt in så länkar den till deras ansiktskräm!! VA!!?? Hur fan kan det komma sig?!
Kan det vara tack vare hennes inlägg på lidl sveriges sida på FB?! Så här skrev hon UTAN att Lidl ens svarat!! Skäms tamefan!!!

En solprprodukt som är testad och rekommenderad av Råd och Rön borde man kunna lita på, så även när butikerna går ut med att produkten är "bäst i test". Frågan är "hur" produkterna är testade. Kan tillägga att vi använda oss av tub på 50 och flaska på 30 båda avsedda för barn. Storebror fick inga som helst problem och båda barnen är smörjda på ett korrekt sätt. Alla produkter kan ge utslag och reaktioner och visst vi får skylla oss själva som litade på just denna produkt och nu har en skadad son för framtiden som inte kan vistas mer i solen denna sommar. Det är sorgligt och trist. 
Har varit i kontakt med VC nu idag, men då utslagen är bleknade så anser de inte kunna göra något utan rekommenderar oss att fortsätta med Nivea solskydd som tidigare fungerat bra på sonen. 
Men det är viktigt att folk är medvetna om att även en rekommenderad och testad produkt kan ge reaktioner. 
Någon nöjd garanti får vi inte ta del av då både kvitto och produkt är slängda, men vi bryr oss inte om det heller. 
Testa alltid nya produkter på mindre hud innan ni använder det. Hamna inte i den sits vi sitter i. Jag ber en stilla bön bara att sonen inte får "men" av detta i framtiden. Tack.

1 kommentarer:

  1. Hej, där ser man... sökte på solkräm råd och rön och hittade din sida i flödet.
    Hoppas allt är bra med dig/er.
    / Carola

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis