torsdag 25 juni 2015

När sanningen slår en RÄTT i ansiktetI morse vaknade jag och kände att WOW jag är i den där känslan! Woop woop! Det här blir bra. Tog på mig outfiten och klackarna  och "svassade" runt här hemma. MEN det var då det hände......jag fick en brutal jävla käftsmäll som grusade den där känslan ända ner under mina fotsulor!! Och jag ställde mig frågan HUR FAN gick detta till??!! Och när hände det?! Ja när det hände var sisådär slutet av -96 när jag satt fint första gången och äldsta sonen var först i mål.......
Ja inte trodde jag att det skulle ta 
Nu vandrar man runt i godan ro och tror man är lika smal och slimmad som på den tiden......ända tills man inser att hörre du du......
Du vet väl om att du ser ut som en döbakt muffins?! Och du kommer ALDRIG mer komma i de där kläderna som du sparat....ni vet de där som ligger längst in i garderoben. FÖR det kan hända att jag till nästa år kan ha dem......HELL NO!!! Nu kan jag ju erkänna att det är ngt år sedan som jag med sorg i hjärtat kastade alla de där kanske kläderna.
Men det är som man säger: Sanningen svider och JA det gör den! *SNYFT* Haha!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis