lördag 20 juni 2015

Lata män/människor

Jag undrar var de hamnar.......där uppe eller där nere......eller stannar de kvar mitt emellan eftersom de inte är till någon nytta på något av ställena?!


Sen ska vi inte tala om när det är sjuka eller har ont......då är de ju totalt odugliga till de man ens kan ha de till ibland. Men det är väl så att en sjuk och smärtpåverkad man ska man klema med eller?! Låta de ligga i sängen hela dagen och inte göra ett skit,de ska knappt behöva byta kalsongerna!!
Men att en annan har haft/har en lätt hjärnskakning sedan förra söndagen och värsta blåtiran det hindrade inte mig från att vackert ta mina 2 xtra pass som jag tagit på mig,sen komma hem och tvätta,dammsuga och plocka i och ur diskmaskinen m.m. Eller det är bara så att det är kvinnas lott i livet?! Ja vad vet jag...för jag har då aldrig varit på en bal på slottet.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis